De landschappen onstaan meestal buiten. Op mijn fiets trek ik langs de dijken en polders.

uit 1991 tot 2013 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Overschiesedorpstraat in de sneeuw

2010

Overschiese dorpstraat in de sneeuw 

Praag

2013

Praag is een bijzondere mooie stad.

Zomerse dag langs de Waal

2009

Als we een heerlijke zomer hebben, dan is het genieten  van het Hollandse landschap met zijn riviergezichten.

De Provence

2008

De Provence is een heerlijk gebied in Frankrijk. Ik ben er een paar keer geweest en heb daar ook tekeningen gemaakt.waardoor dit schilderij is ontstaan.

Lente in Parijs

2008

Een weekend Parijs zou ieder mens een keer moeten doen. Het is een stad om verliefd op te worden en niet alleen op de stad, maar ook weer op je eigen partner.

Voorjaar in Parijs

2008

Heerlijk om langs de Seine te wandelen en te tekenen. We hadden geluk want de paar dagen dat we er waren was het mooi weer.

Dijkverzwaring bij Tiel

2007

Om het water niet de binnenstad van Tiel in te laten lopen, werden de dijken verzwaard. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Langs de Waal

2007

Dit is een voorstudie voor een groter olieverfschilderij. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Wijk bij Duurstede

2007

Als ik in de zomer in de Betuwe ben, dan moet ik ook altijd even naar Wijk bij Duurstede: het is zo'n bijzonder plaatsje.

De Waal richting Ophemert

2006

De Waal is een rivier waar men graag langs loopt of fietst. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Grasrollen

2004

Dit schilderij is gemaakt op een warme zomerdag. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Vakantietuin

2003

Je zal maar zo'n tuin hebben en daar de hele zomer gebruik van kunnen maken. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Varik

2003

Bij Varik heb je het Veerhuis, waar je heerlijk koffie en thee kan drinken voordat je met het pontje overvaart. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Langs de Waal richting Tiel

2003

Prachtige luchten zijn er vaak als je over de dijk fietst en over het water kijkt. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Zomerdag

2003

Ook op de camping aan het water is het heerlijk toeven met mooi weer.

Zicht op Tiel

2001

Nooit krijg ik er genoeg van om over de dijken te fietsen en altijd geniet ik dan van het Hollandse landschap.Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Harderwijk

2000

Dit schilderij is ontstaan toen wij in Harderwijk de visserijdag meemaakten. Het  schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Fietsers op de Waaldijk richting Tiel

1998

Als u deze twee fietsers op het schilderij ziet kunt u zich misschien voorstellen dat ik daar met mijn partner fiets. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Wamel

1999

Soms valt er zo'n mooi licht op een dorp dat je het wel moet schilderen. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

De Waal bij beneden Leeuwen

1997

Fietstochten zijn voor mij belangrijk, omdat ik dan niet te snel voorbij punten rij die voor mij interessant kunnen zijn. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur..

Bollenvelden bij Katwijk

1997

Als je de duinen en de zee ziet word je blij. Maar zeker ook als je de zee van bloemenvelden ziet. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Korenlandschap bij Buren

1997

Koren en graslandschappen zijn voor mij ook belangrijk. Wanneer het zonlicht op ze schijnt ontstaan soms bijzondere kleuren. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

De Lek richting Maurik

1996

Onweersbuien geven een prachtig licht op het water. De hele omgeving voelt en ziet de dreiging.Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Dijkverzwaring Zaltbommel

1995

Dit schilderij is ontstaan tijdens een fietstocht. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Zicht op Wijk bij Duurstede

1992

De onweersbui zag ik al aankomen toen ik op de pont aan het wachten was. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Teuven Belgie

1991

Als je net over de grens bent, waan je je al ver in het buitenland. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Zuid-Limburg

1996

Als je één keer in Limburg bent geweest, wil je er altijd naar terug. Het mooie landschap blijft me inspireren.Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.