De stillevens worden veelal in de winter op het atelier gemaakt.

uit 1988 tot 2014 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Tuinstilleven

2014

In mijn vakantie wil ik nog wel eens een Stilleven maken. De bloemen in mijn eigen tuin stonden zo mooi, dat ik er een paar geplukt heb eb ze op het doek gezet heb.

Stilleven met blauwe kan

2007

Dit stilleven is spontaan ontstaan omdat ik wat spullen klaar had gezet voor cursisten. Het licht viel op een ochtend op deze attributen en ik heb meteen een tekening gemaakt.

Stilleven met grote kan

2007

Dit schilderij is ook spontaan ontstaan doordat een paar bij elkaar gezette attributen een mooi geheel vormden.

Stilleven met paardje

2007

Als je kinderen wat groter worden is het altijd weer een feest om hun speelgoed te blijven schilderen.

Atelierinterieur met paardje

2006

Dit romantische schilderij is ontstaan vanuit mijn voorliefde voor oud kinderspeelgoed en het edele dier het paard. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Fruitschaal

1994

Dit schilderij is het snoepje onder de stillevens. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

'De etalagepop'

1993

Dit schilderijtje is een voorstudie voor een groter doek. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Vakantie tuinstilleven

2005

Dit stilleven is tijdens een heerlijke vakantie gemaakt. waarin wij veel buiten vertoefden. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Seringen

2004

De sering is een mooie en lekker ruikende bloem; jammer dat ze zo kort bloeit. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Hortensia

2004

Deze prachtige bloem wil ik bijna ieder jaar weer schilderen. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Atelierinterieur met paardje en etalagepop

2003

Ook dit schilderij is uit de atelierserie. Vooral in de winter is mijn atelier ook een plaats waar ik inspiratie vind. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Tuinstilleven

2000

Omdat het licht buiten soms zo prachtig op de materialen kan schijnen, wil ik daar altijd een stilleven maken. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Vissen op schaal

2000

Wie houdt er op zijn tijd niet van een lekker visje. Maar zoals u ziet zijn het ook prachtige beestjes om te schilderen. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Atelierintereur met etalagepop en banjo

1999

In mijn huidige atelier heb ik zulk mooi licht dat ik dit op de attributen probeer weer te geven. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Atelierinterieur met viool en etalagepop

1998

Het licht speelt een belangrijke rol in mijn atelierinterieurs. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Groot bloemstilleven

1997

Mooi zijn de kleuren in het groot bloemstilleven. Veel herinneringen komen boven als je de boeketten bloemen ziet. Het geeft je het gevoel alsof het altijd feest is. Dit schilderij is ook te huur.

Stilleven met gladiolen en chrysanten

1994

Bloemen spelen een belangrijke rol in mijn leven. Je kunt ze cadeau geven of je schildert ze. Ook laat ik ze door mijn cursisten schilderen. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Atelierinterieur met droogboeket

1993

Leuke oud kinderspeelgoed is een terugkerend element in mijn stillevens. Op dit schilderij speelt het droogboeket een dominerende rol. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Atelierinterieur met Fazant

1993

Het atelier is een fijne plek om te schilderen en inspiratie op te doen, Veel atelierinterieurs ontstaan in de wintermaanden. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Atelierinterieur met etalagepop

1992

Op mijn zolderatelier had ik mooi licht en was het bijzonder sfeerrijk.Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Stilleven met Chrysanten en fruit

1992

Als je zoveel atributen hebt en je legt ze bij elkaar, dan heb je toch een leuk stilleven. Dit schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.

Stilleven met fruit

1990

Ook het maken van stillevens met fruit is voor mij belangrijk. De kleuren van sommige fruitsoorten zijn voor mij van essentieel belang. Dit schilderij is ook te huur.

Atelierinterieur met hortensia

1988

Dit schilderij is al wat ouder maar is zeer sfeervol. Het schilderij is ook te huur, maar verkoop gaat boven huur.